Blog

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ισχύει για τους δικτυακούς τόπους του  bellavistahotel.gr που ανήκουν και λειτουργούν και τους υποτομείς ( στο εξής «Bella Vista Hotel»).  Και στοχεύει στην ενημέρωση σας για το πώς χρησιμοποιούνται και μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με εσάς. Αυτή η Πολιτική Απορρήτου εξηγεί ποιες πληροφορίες θα συλλεχθούν από το bellavistahotel.gr όταν έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία μας  (μεταξύ άλλων μέσω των ιστότοπων των συνεργατών μας), τον τρόπο χρήσης των πληροφοριών και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε τη συλλογή, τη διόρθωση ή / διαγραφή πληροφοριών. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ούτε θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε κανέναν εκτός από ό, τι περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Αυτή η Πολιτική  δεν ισχύει για πληροφορίες που συλλέγουμε με άλλα μέσα (συμπεριλαμβανομένων των εκτός σύνδεσης) ή από άλλες πηγές. Οι όροι που δεν ορίζονται στην παρούσα Πολιτική εξηγούνται πλήρως στον τομέα των  Όρων Παροχής Υπηρεσιών, τους οποίους προτείνουμε εντόνως να εξετάσετε συμπληρωματικά με την παρούσα. Η χρήση των πληροφοριών που συλλέγονται μέσω των ιστοτόπων μας περιορίζεται στους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου και των Όρων Παροχής Υπηρεσιών των πελατών μας, των δυνητικών μας πελατών και των εργαζομένων μας ή των δυνητικών εργαζομένων μας.

Πως συλλέγουμε τα Δεδομένα σας

Με δική σας ρητή συγκατάθεση, μπορούμε να συλλέξουμε στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης σχετικά με εσάς, όπως το πλήρες όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πληροφορίες για τις υπηρεσίες που επιλέγετε ή παρόμοια, όταν  κάνετε κράτηση, όταν μας αποστέλλετε ερωτήματα μέσω του ιστότοπου μας , όταν επιλέγετε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω του ζωντανής γραπτής επικοινωνίας που παρέχουμε (Live Chat). Αν επιλέξετε να σας παρέχουμε κάποια υπηρεσία, οι επεξεργαστές πληρωμών τρίτου μέρους θα συλλέξουν τα στοιχεία πληρωμής σας. Όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία Google Analytics ή αν επισκέπτεστε τους ιστοτόπους μας, ενδέχεται να λάβουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς όπως περιγράφονται παρακάτω. Δεν στέλνουμε διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς τη ρητή σας συγκατάθεση. Ωστόσο, ενδέχεται να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την υπηρεσία που σχετίζονται με προηγούμενη επικοινωνία σας με εμάς ή εάν ζητήσετε πληροφορίες από εμάς για την εκτέλεση της σύμβασης.

Πως διαχειριζόμαστε τα Δεδομένα σας

Το Bella Vista Hotel επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί από το Bella Vista Hotel. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το Bella Vista Hotel θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το Bella Vista Hotel θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία του ιστοτόπου ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το Bella Vista Hotel είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bellavistahotel.gr είτε στην ταχυδρομική μας διεύθυνση Μπενίτσες Κέρκυρα, ΤΚ 49100, Ελλάδα.

Στον ιστότοπο του Bella Vista Hotel χρησιμοποιούμε «cookies», μια τεχνολογία που αποθηκεύει δεδομένα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τις λειτουργικές δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου σας (browser). Τα cookies σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται με δική σας συγκατάθεση στα cookies χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης. Οι πληροφορίες που συλλέγονται δεν είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες και περιορίζονται στις ελάχιστες πληροφορίες που απαιτούνται για τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας. Ορισμένα cookies χρησιμεύουν ώστε οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν και να χρησιμοποιούν την πλήρη λειτουργικότητα του ιστοτόπου μας. Χρησιμοποιούμε ένα σύστημα ελέγχου cookies το οποίο σας επιτρέπει να αποδεχτείτε τη χρήση των cookies και να ελέγχετε τα cookies που αποθηκεύονται στη συσκευή σας/στον υπολογιστή σας. Ορισμένα cookies θα αποθηκευτούν για συγκεκριμένες χρονικές περιόδους, ενώ άλλα μπορεί να διαρκέσουν επ ‘αόριστον. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού θα πρέπει να σας παρέχει τα στοιχεία ελέγχου για τη διαχείριση και τη διαγραφή των cookies από τη συσκευή σας, ανατρέξτε στις επιλογές του προγράμματος περιήγησης ιστού. Διαθέσιμη εξαίρεση cookie – Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Το  bellavistahotel.gr χρησιμοποιεί τα Cookies για να παρέχει στους χρήστες/συνδρομητές πληροφορίες και να διεκπεραιώνει τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του ιστοτόπου μας.

Πως Χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας

Συλλογή

(α) Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε  με τη συγκατάθεση σας για να λειτουργήσουμε και να διατηρήσουμε τον ιστότοπο μας, να εκτελέσουμε τη σύμβαση με εσάς (κράτηση δωματίου, ακύρωση δωματίου κ.ο.κ.)  και  να απαντήσουμε στις ερωτήσεις και τις ανησυχίες σας. Η νομική βάση είναι το άρθρο το άρθρο. 6 παράγραφος 1 στοιχεία α), β) και στ) του Γενικού Κανονισμού περί προστασίας δεδομένων της ΕΕ (GDPR).

(β) Εάν δώσατε τη συγκατάθεσή σας, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να σας στείλουμε ανακοινώσεις μάρκετινγκ στο ενημερωτικό μας δελτίο. Η νομική βάση   είναι το άρθρο. 6 παράγραφος 1 στοιχείο α) του GDPR.

(γ) Χρησιμοποιούμε επίσης τις πληροφορίες που συλλέγουμε για να βοηθήσουμε τους ενδιαφερόμενους να συνεργαστούν μαζί μας. Η νομική βάση   είναι το άρθρο. 6 παράγραφος 1 στοιχεία α)  και στ) του GDPR.

Χρήση

(α) Προσωπικές Πληροφορίες : Το Bella Vista Hotel δεν θα ενοικιάσει ή δεν θα πουλήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες σε άλλους. Μπορούμε να αποθηκεύουμε προσωπικές πληροφορίες σε τοποθεσίες εκτός του άμεσου ελέγχου του Bella Vista Hotel (για παράδειγμα, σε διακομιστές ή βάσεις δεδομένων που βρίσκονται μαζί με παρόχους φιλοξενίας). Οποιεσδήποτε πληροφορίες προσωπικής ταυτοποίησης που επιλέγετε να δημοσιοποιήσετε στους ιστότοπους μας ή στην υπηρεσία του Bella Vista Hotel, όπως η δημοσίευση σχολίων στη σελίδα του ιστολογίου μας, θα είναι διαθέσιμες σε άλλους. Αν καταργήσετε τις πληροφορίες που έχετε δημοσιοποιήσει στους ιστότοπους ή την υπηρεσία Bella Vista Hotel, τα αντίγραφα ενδέχεται να παραμένουν ορατά σε αποθηκευμένες και αρχειοθετημένες σελίδες των ιστότοπων του Bella Vista Hotel ή αν άλλοι χρήστες έχουν αντιγράψει ή αποθηκεύσει αυτές τις πληροφορίες. Το ιστολόγιό μας μπορεί να διαχειρίζεται μια εφαρμογή τρίτου μέρους που μπορεί να σας ζητήσει να εγγραφείτε για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο. Δεν έχουμε πρόσβαση ή έλεγχο των πληροφοριών που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο. Θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε ή να συνδεθείτε στην εφαρμογή τρίτου μέρους εάν θέλετε να καταργηθούν οι προσωπικές πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στην ενότητα σχολίων. Για να μάθετε πώς η εφαρμογή τρίτων χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σας, ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου τους.

(β) Μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες: Μπορούμε να μοιραστούμε με τρίτους ενδιαφερόμενους πληροφορίες που δεν είναι προσωπικές πληροφορίες (όπως ανώνυμα δεδομένα χρήσης, σελίδες παραπομπής / εξόδου και διευθύνσεις URL, τύποι πλατφόρμας, αριθμός κλικ κ.λπ.). τα πρότυπα χρήσης για ορισμένες υπηρεσίες και αυτές των συνεργατών μας. Τα αποτελέσματα αυτά συνίστανται αποκλειστικά σε μη προσωπικές πληροφορίες. Αν επιλέξουμε να δημοσιεύσουμε αυτά τα αποτελέσματα στο Bella Vista Hotel ή στον ιστότοπο μας (για παράδειγμα, στην συλλογή αποτελεσμάτων), καταλαβαίνετε και συμφωνείτε ότι αυτές οι πληροφορίες, θα δημοσιοποιούνται.  Δημοσιεύοντας τα αποτελέσματά σας στο Bella Vista Hotel, συμφωνείτε ότι έχετε λάβει όλες τις απαραίτητες συγκαταθέσεις για να δημοσιοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες. Εάν καταργήσετε τις πληροφορίες που έχετε δημοσιοποιήσει στην ιστότοπο μας, τα αντίγραφα ενδέχεται να παραμένουν εμφανή σε αποθηκευμένες και αρχειοθετημένες σελίδες του ιστότοπου ή αν άλλοι χρήστες έχουν αντιγράψει ή αποθηκεύσει αυτές τις πληροφορίες. Οι μη προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες μπορούν να αποθηκεύονται επ ‘αόριστον.

(γ) Περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται η κοινοποίηση των πληροφοριών σας: Το Bella Vista Hotel θα αποκαλύψει τις πληροφορίες σας όταν αυτό απαιτείται από το νόμο, εάν υπόκειται σε κλήτευση ή άλλη νομική διαδικασία ή αν πιστεύουμε εύλογα ότι μια τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη για : (α) συμμόρφωση το νόμο και τα εύλογα αιτήματα των αρχών επιβολής του νόμου,  (β) την επιβολή των Όρων Παροχής Υπηρεσιών ή την προστασία της ασφάλειας ή της ακεραιότητας της Υπηρεσίας μας ή (γ) να ασκεί ή να προστατεύει τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την προσωπική ασφάλεια του Bella Vista Hotel.

(δ) Τι συμβαίνει σε περίπτωση αλλαγής ελέγχου: Μπορούμε να αγοράσουμε ή να πωλήσουμε/ εκχωρήσουμε/ μεταβιβάσουμε την εταιρεία (συμπεριλαμβανομένων των μετοχών της εταιρείας) ή οποιοδήποτε συνδυασμό των προϊόντων, υπηρεσιών, περιουσιακών στοιχείων ή / και επιχειρήσεων της. Οι πληροφορίες σας, όπως τα ονόματα πελατών και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες πληροφορίες των χρηστών που έχουν ληφθεί με την συγκατάθεση σας και διατηρούνται νομίμως κατά την παρούσα Πολιτική και που σχετίζονται με το Bella Vista Hotel μπορεί να είναι μεταξύ των στοιχείων που πωλούνται ή μεταφέρονται με άλλο τρόπο σε αυτούς τους τύπους συναλλαγών. Μπορούμε επίσης να πωλήσουμε, να εκχωρήσουμε ή να μεταβιβάσουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αυτές τις πληροφορίες στο πλαίσιο εταιρικών εκχωρήσεων, συγχωνεύσεων, εξαγορών, πτωχεύσεων, διαλυμάτων, αναδιοργανώσεων, εκκαθαρίσεων, παρόμοιων συναλλαγών ή διαδικασιών που αφορούν το σύνολο ή μέρος της εταιρείας. Δεν πρόκειται να κοινοποιήσουμε, να εκχωρήσουμε, να διαθέσουμε ή να πωλήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους ξεχωριστά, υπό την μορφή προϊόντος. Θα ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προειδοποιητικής ειδοποίησης στον ιστότοπό μας για οποιαδήποτε αλλαγή ιδιοκτησίας ή χρήσεων των προσωπικών σας στοιχείων, καθώς και τυχόν επιλογές που ενδέχεται να έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας στοιχεία.

(ε) Κριτικές: Παρουσιάζουμε προσωπικές κριτικές ικανοποιημένων πελατών στον ιστότοπό μας εκτός από άλλες εγκρίσεις. Με τη συγκατάθεσή σας, μπορούμε να δημοσιεύσουμε τη μαρτυρία σας μαζί με το όνομά σας. Αν θέλετε να ενημερώσετε ή να διαγράψετε τη κριτική σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@bellavistahotel.gr.

Πρόσβαση Τρίτων Προσώπων

Το Bella Vista Hotel δεν θα ενοικιάσει ή δεν θα πουλήσει τις προσωπικές σας πληροφορίες σε άλλους και δεν θα κοινοποιήσει (εκτός για τους λόγους που αναφέρονται στην Παρούσα) τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους.

Αποθηκεύουμε πληροφορίες σε τοποθεσίες εκτός του άμεσου ελέγχου του Bella Vista Hotel, σε διακομιστές ή βάσεις δεδομένων που βρίσκονται μαζί με παρόχους φιλοξενίας. Η εταιρία αυτή δεν έχει πρόσβαση σε προσωπικά σας δεδομένα.

Χρησιμοποιούμε την εταιρία Fusioned Ltd  (support@fusioned.net) για την υποστήριξη των διακομιστών μας. Η εταιρία αυτή έχει περιοδικά τεχνική πρόσβαση σε στοιχεία των διακομιστών μας για λόγους υποστήριξης και συντήρησης, και δεν τους παρέχουμε σε καμία περίπτωση πρόσβαση σε προσωπικά σας δεδομένα.

Το χρησιμοποιούμενο λογισμικό της ιστοσελίδας μας είναι το «WordPress», λογισμικό αναπτυσσόμενο από την εταιρία Automattic Inc., 60 29th Street #343, San Francisco, CA 94110, United States of America. Η εταιρία αυτή έχει περιοδικά τεχνική πρόσβαση σε στοιχεία των διακομιστών μας για λόγους υποστήριξης και συντήρησης, και δεν τους παρέχουμε σε καμία περίπτωση πρόσβαση σε προσωπικά σας δεδομένα.

Το χρησιμοποιούμενο λογισμικό για την υπηρεσία ζωντανής συνομιλίας (Live Chat) είναι το «Zendesk» λογισμικό αναπτυσσόμενο από την εταιρία Zendesk  Inc, Copenhagen. Snaregade 12, 1205. Η εταιρία αυτή δεν έχει καμία πρόσβαση σε προσωπικά σας δεδομένα.

Το Bella Vista Hotel δεν συλλέγει στοιχεία σχετικά με την πληρωμή, π.χ. τον αριθμό του λογαριασμού, τον αριθμό της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και άλλες πληροφορίες για την κάρτα του πελάτη, καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικές με το λογαριασμό, τον έλεγχο ταυτότητας, τη χρέωση και τα στοιχεία επικοινωνίας κατά την κράτηση και πληρωμή ενός δωματίου ή μιας υπηρεσίας. Χρησιμοποιούμε έναν τρίτο παρόχο αυτής της υπηρεσίας, εκτός του ιστοτόπου μας, την  WEBHOTELIER – LOVELY HOTELS ΕΠΕ, Συστήματα On Line Κρατήσεων Ξενοδοχείων – Τουριστικών Καταλυμάτων, Λεωφόρος Δημάρχου Ματεξά Αγγέλου 21, Γλυφάδα, 16675, ΑΤΤΙΚΗΣ

Πως προστατεύουμε τα Δεδομένα σας.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μέσω του Bella Vista Hotel μπορούν να αποθηκευτούν και να υποστούν επεξεργασία στην Ευρώπη. Εάν βρίσκεστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Περιοχή, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι δεν θα μεταφέρουμε πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων, σε χώρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Το Bella Vista Hotel βάζει ως πρώτη προτεραιότητα του την προστασία του απορρήτου και των δεδομένων μας από τρίτους κακόβουλους χρήστες: α)  Έχει λάβει  έγκυρο πιστοποιητικό προστασίας από την ESET SSL Filter CA σχετικά με την ασφάλεια του ιστοτόπου του, β) Το Bella Vista Hotel και οι συνεργάτες του χρησιμοποιούν τα τελευταία ενημερωμένα Firewall και προγράμματα Antivirus.

Το Bella Vista Hotel παρότι προσπαθεί για  την προστασία του απορρήτου και των δεδομένων σας, αλλά δεν μπορεί να διασφαλίσει ή να εγγυηθεί την ασφάλεια οποιασδήποτε πληροφορίας  που μεταφέρετε στο Bella Vista Hotel ή να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες σας στο Bella Vista Hotel δεν ενδέχεται να έχουν πρόσβαση ( να έχουν αποκαλυφθεί, τροποποιηθεί ή καταστραφεί) τρίτοι παραβιάζοντας οποιαδήποτε από τις τυποποιημένες φυσικές, τεχνικές ή διαχειριστικές εγγυήσεις. Όταν εισάγετε ευαίσθητες πληροφορίες (όπως τα διαπιστευτήρια σύνδεσης) στις φόρμες εγγραφής ή παραγγελίας μας, κρυπτογραφούμε αυτές τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας την τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer) καθώς και σχετικές τεχνολογίες διαθέσιμες από το WordPress. Ωστόσο, καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια του ιστοτόπου μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@bellavistahotel.gr. Χρησιμοποιούμε μια εξωτερική πλατφόρμα βοήθειας και μια εταιρεία επεξεργασίας πιστωτικών καρτών για να σας χρεώσει αν αγοράζετε υπηρεσίες. Αυτές οι εταιρείες δεν διατηρούν, μοιράζονται, αποθηκεύουν ή χρησιμοποιούν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

GDPR. Παρακαλώ ανατρέξτε συμπληρωματικά στην ειδική σελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσέγγισή μας στο GDPR.

Παραβίαση προσωπικών πληροφοριών. Σε περίπτωση που οι προσωπικές πληροφορίες παραβιασθούν, το Bella Vista Hotel θα ειδοποιήσει αμέσως τους ενδιαφερόμενους  σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Τα ατομικά σας δικαιώματα

Σύμφωνα με το GDPR τα δικαιώματά σας έχουν ως εξής. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα δικαιώματά σας σε λεπτομέρειες εδώ.

Α) το δικαίωμα ενημέρωσης · ο ενδιαφερόμενος μπορεί μέσω από την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών να ενημερωθεί για την συλλογή, χρήση, επεξεργασία των δεδομένων του από εμάς.

Β) το δικαίωμα πρόσβασης · ο ενδιαφερόμενος έχει το δικαίωμα να έχει πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγουμε για το πρόσωπο του, για όσο διάστημα τα διατηρούμε. Αντιμετωπίζουμε αιτήματα πρόσβασης σε θέματα σύμφωνα με το GDPR (ένα μήνα από την κοινοποίηση/γνωστοποίηση του αιτήματος σε εμάς).

Γ) το δικαίωμα της διόρθωσης · Το Bella Vista Hotel επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, περιορίζουν την επεξεργασία, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί Bella Vista Hotel.

Δ) το δικαίωμα διαγραφής∙ βλέπε ανωτέρω (Γ)

Ε) το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας · βλέπε ανωτέρω (Γ)

ΣΤ) το δικαίωμα φορητότητας ·

Ζ) το δικαίωμα εναντίωσης. και

Η) το δικαίωμα να μην υπόκεινται τα δεδομένα σας σε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της μορφοποίησης.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr/) εάν αισθανθείτε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον τρόπο που χειρίζεστε τα δεδομένα σας.

Επίλυση διαφορών

Σύμφωνα με τις Αρχές Ασφαλείας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ και  ΕΕ-ΗΠΑ, το Bella Vista Hotel δεσμεύεται να επιλύσει καταγγελίες σχετικά με το απόρρητο και τη συλλογή ή τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών. Για τέτοια θέματα δεδομένων, ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη χρήση των προσωπικών τους δεδομένων θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας στη διεύθυνση: info@bellavistahotel.gr. Εάν η ερώτησή σας ή η ανησυχία σας δεν μπορούν να ικανοποιηθούν μέσω αυτής της διαδικασίας, έχετε το δικαίωμα να παραπονεθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr)

Διατήρηση των πληροφοριών σας.

(α) Εάν πραγματοποιήσετε κράτηση ή ζητήσετε την παροχή υπηρεσίας μέσω του ιστοτόπου μας, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα χρειαστεί να σας παρέχουμε υπηρεσίες και μέχρι την παραγραφή νομικών αξιώσεων κάθε είδους. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας ως απαραίτητες για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις, να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλουμε τις συμφωνίες μας.

(β) Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της πλατφόρμας του ιστοτόπου μας, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται αλλά όχι περισσότερο από δύο έτη μετά την υποβολή του ερωτήματος σας.

(γ) Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να εργαστείτε, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα χρειαστεί να σας παρέχουμε υπηρεσίες και μέχρι την παραγραφή νομικών αξιώσεων κάθε είδους.

Προστασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής των μικρών παιδιών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Για το λόγο αυτό, το Bella Vista Hotel δεν συλλέγει ή δεν ζητά προσωπικά στοιχεία από άτομα κάτω των 13 ετών. Σε περίπτωση που μάθουμε ότι έχουμε συλλέξει προσωπικά στοιχεία από ένα παιδί κάτω των 13 ετών, θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν. Εάν πιστεύετε ότι ενδέχεται να έχουμε πληροφορίες από ή για ένα παιδί κάτω των 13 ετών, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bellavistahotel.gr

Διαδικασίες γνωστοποίησης

Αποτελεί πολιτική μας να παρέχουμε σε εσάς πληροφόρηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γραπτής ή έντυπης ειδοποίησης, ή μέσω εμφανής κοινοποίησης της ειδοποίησης στον ιστότοπο μας, ειδοποιήσεις, ανεξάρτητα από το αν οι ειδοποιήσεις αυτές απαιτούνται από το νόμο ή αφορούν εμπορικές ή άλλες συναφείς με την επιχείρηση σκοπούς, όπως καθορίζεται από Bella Vista Hotel κατά τη διακριτική μας ευχέρεια. Διατηρούμε το δικαίωμα να καθορίσουμε τη μορφή και τα μέσα παροχής ειδοποιήσεων σε εσάς, υπό την προϋπόθεση ότι μπορείτε να εξαιρεθείτε από ορισμένα μέσα ενημέρωσης όπως περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις ανά πάσα στιγμή πρακτικές που χρησιμοποιούνται από ιστότοπους ή υπηρεσίες που συνδέονται με ή από την υπηρεσία ή του Bella Vista Hotel, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών ή του περιεχομένου τους. Λάβετε υπόψη ότι όταν χρησιμοποιείτε έναν σύνδεσμο για να μεταβείτε από τον ιστότοπο μας σε άλλο ιστότοπο ή υπηρεσία, η Πολιτική απορρήτου δεν ισχύει για ιστότοπους ή υπηρεσίες τρίτων μερών. Η περιήγησή σας και η αλληλεπίδραση σε οποιονδήποτε ιστότοπο ή υπηρεσία τρίτου μέρους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν σύνδεσμο ή διαφήμιση στον ιστότοπό μας, υπόκεινται στους κανόνες και πολιτικές αυτού του τρίτου μέρους. Ωστόσο έχουμε επιβεβαιώσει πως οι συνεργάτες μας, στον βαθμό του εφικτού, είναι σύννομοι με το GPDR.

Συνδρομή, Μηνύματα μάρκετινγκ και Ενημερωτικό Δελτίο (Newsletter)

Σύμφωνα με το GDPR, λαμβάνοντας την ρητή σας συγκατάθεση μπορούμε να αποστέλλουμε μηνύματα σε οποιονδήποτε εγγράφεται στο ενημερωτικό μας δελτίο ή στη λίστα αλληλογραφίας μάρκετινγκ. Συλλέγουμε μόνο ορισμένα στοιχεία για εσάς, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στην σχετική ενότητα παραπάνω. Οποιαδήποτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουμε, γίνονται έτσι μέσω ενός παρόχου υπηρεσιών email marketing software (EMS). Ένας πάροχος EMS είναι μια εταιρία υπηρεσιών λογισμικού / εφαρμογών τρίτων που επιτρέπει στους εμπόρους να στέλνουν πολλαπλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια λίστα χρηστών.

Τα μηνύματα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουμε ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους με δυνατότητα αναζήτησης ή παρόμοιες τεχνολογίες διακομιστών, προκειμένου να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των συνδρομητών στα μηνύματα μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όπου χρησιμοποιούνται, τέτοια μηνύματα μάρκετινγκ μπορούν να καταγράφουν μια σειρά δεδομένων όπως, ημερομηνίες, διευθύνσεις, διευθύνσεις IP, ανοίγματα, κλικ, προωθητικά, γεωγραφικά και δημογραφικά δεδομένα. Αυτά τα δεδομένα, μέσα στα όριά τους, θα δείχνουν τη δραστηριότητα που κάθε συνδρομητής έκανε για αυτή την καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα τυχόν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουμε είναι σύμφωνα με το GDPR. Σας παρέχουμε μια εύκολη μέθοδο για να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας (διαγραφή) ή να διαχειριστείτε τις προτιμήσεις / τις πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς ανά πάσα στιγμή. Δείτε εντός των μηνυμάτων μάρκετινγκ για οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διαγραφής ή διαχείρισης των προτιμήσεών σας. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε την εγγραφή σας από όλες τις λίστες του Moosend επικοινωνώντας με τον πάροχο του EMS.

Ο παροχέας EMS μας είναι το Moosend LTD, Tallis House, 2 Tallis Street, EC4Y 0AB, United Kingdom, VAT: GB 216931118, (email support@moosend.com).

Διατηρούμε τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με εσάς στο σύστημα EMS :

  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Χρόνος και ημερομηνία συνδρομής

Κοινωνικά Δίκτυα

Ο ιστότοπός μας περιλαμβάνει λειτουργίες κοινωνικών μέσων, όπως το κουμπί Like του Facebook και άλλα γραφικά στοιχεία που λειτουργούν στον ιστότοπό μας. Αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να συγκεντρώνουν τη διεύθυνση IP και τη σελίδα που επισκέπτεστε στον ιστότοπό μας και ενδέχεται να ορίσετε ένα cookie για να ενεργοποιήσετε σωστά τη λειτουργία. Τα χαρακτηριστικά των κοινωνικών μέσων και τα widgets φιλοξενούνται από τρίτους ή φιλοξενούνται απευθείας στον ιστότοπό μας. Οι αλληλεπιδράσεις σας με αυτές τις λειτουργίες διέπονται από την πολιτική απορρήτου του οργανισμού που τις παρέχει.

Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας

Όλες οι αλλαγές αυτής της Πολιτικής ισχύουν όταν δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα. Όταν αλλάζουμε την πολιτική με ουσιαστικό τρόπο, θα σας ενημερώσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με  προειδοποιητική ειδοποίηση στον ιστότοπό μας, προτού η αλλαγή ενεργοποιηθεί, και ο εκάστοτε χρήστης θα ενημερωθεί για την «ημερομηνία αποδοχής» στην τέλος αυτής της σελίδας ή με άλλη μνεία.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική μας , τις πρακτικές αυτού του δικτυακού τόπου μας ή τις συναλλαγές σας με αυτόν τον ιστότοπο, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bellavistahotel.gr ή στείλτε μας στη διεύθυνση στην ταχυδρομική μας διεύθυνση Μπενίτσες Κέρκυρα, ΤΚ 49100, Ελλάδα, υπόψη της κας Ανθέας Πουλή

Περαιτέρω Πληροφορίες