fbpx

Ποιοί είμαστε

Ψάχνετε το ιδανικό μέρος για τις διακοπές σας;

Το ξενοδοχείο Bella Vista στην Κέρκυρα αποτελεί μία νοσταλγική εμπειρία χαραγμένη στην καρδιά και το μυαλό των επισκεπτών του

Το ξενοδοχείο Bella Vista στην Κέρκυρα αποτελεί μία νοσταλγική εμπειρία χαραγμένη στην καρδιά και το μυαλό, των επισκεπτών που εμπιστεύονται την διαμονή στο κατάλυμα μας. Οι γαλαζοπράσινες αποχρώσεις του φυσικού περιβάλλοντος, η ανοιχτόκαρδη φιλοξενία των Κερκυραίων, το αυθεντικό χαμόγελο στο ξενοδοχείο, οδηγούν στην ανεξίτηλη δημιουργία αυτής της νοσταλγικής εμπειρίας.

Η ιστορία μας

Πως ολα ξεκίνησαν

Μια φορά και ένα καιρό...

Η ιστορία μας ξεκινά το 1975 όταν ο Γιάννης και η Φρειδερίκη Πουλή προείδαν το μέλλον του τουρισμού στην Κέρκυρα και αποφάσισαν να θυσιάσουν το κτήμα του εξοχικού σπιτιού στις Μπενίτσες, για να κτίσουν ένα ξενοδοχείο. Οι Μπενίτσες μόλις είχαν ξεκινήσει να αναπτύσσονται τουριστικά. Το Bella Vista hotel δέχθηκε τους πρώτους πελάτες το καλοκαίρι του 1980. Το ξενοδοχείο ήταν μία οικογενειακή επιχείρηση όπου την επέβλεπε η κ. Φρειδερίκη με τη βοήθεια του συζύγου της Γιάννη και του μεγαλύτερου γιου, Γιώργου. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας βοηθούσαν όποτε μπορούσαν. Όταν οι γονείς πήραν σύνταξη το ξενοδοχείο νοικιάστηκε σε τοπική επιχείρηση.

Το προσωπικό

Προσωπικό Υποδοχής

Η πολιτισμική ομάδα του Bella Vista hotel & studios ταιριάζει απόλυτα με την ευρύτερη Ευρωπαϊκή κουλτούρα

Το προσωπικό υποδοχής του ξενοδοχείου αποτελείται από χαρούμενα άτομα, που προσφέρουν φιλική και επαγγελματική εξυπηρέτηση. Η ρεσεψιόν διοικείται από έμπιστο έμπειρο προσωπικό με την βοήθεια σπουδαστών από σχολές τουριστικών επαγγελμάτων της Ευρώπης. Η πολιτισμική ομάδα του Bella Vista hotel & studios ταιριάζει απόλυτα με την ευρύτερη Ευρωπαϊκή κουλτούρα, δημιουργώντας έτσι διεθνές περιβάλλον αλληλοεπίδρασης. Η ζωντάνια, ο επαγγελματισμός, η διασκέδαση και η αθωότητα αιωρούνται στην ατμόσφαιρα, συμπαρασύροντας τους επισκέπτες σε κλίμα ευδιάθετης εμπιστοσύνης. Οι πελάτες εξυπηρετούνται στην μητρική τους γλώσσα, όπου είναι εφικτό.

Ανθή και Χριστίνα

Κόρη και εγγονή της οικογένειας

Η Ανθή είναι ένα από τα τρία παιδιά του Ιωάννη και της Φρειδερίκης, και διευθύνει το ξενοδοχείο σήμερα. Απόφοιτη του Οικονομικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών, με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο του Surrey και μεταπτυχιακό MBA από το Πανεπιστήμιο Oxford Brookes της Αγγλίας, η Ανθή έχει κάνει καριέρα ως διευθύντρια σε ξενοδοχεία πολυτελείας και σύμβουλος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στο Λονδίνο για 14 χρόνια, πριν επιστρέψει στην γενέτειρα της. Το 2003 όταν επέστρεψε στην Κέρκυρα, ανέλαβε την ευθύνη της οικογενειακής επιχείρησης του ξενοδοχείου Bella Vista.

Η Χριστίνα είναι εγγονή της οικογενείας και συναισθηματικά δεμένη με το ξενοδοχείο, από τα παιδικά της χρόνια. Η Χριστίνα έχει αναπτύξει δεσμούς με το περιβάλλον του ξενοδοχείου καθόλη την διάρκεια της ζωής της. Με σπουδές στο χώρο των τουριστικών επαγγελμάτων αποφάσισε σύντομα να ακολουθήσει την θεία της Ανθή, για να μπορέσει να μάθει διεθνής τουριστικές πρακτικές αλλά και να βοηθήσει στην ανάπτυξη της οικογενειακής επιχείρησης.

Καθαριότητα

Οι καμαριέρες μας όπως η Φωτούλα, αποτελούν την ψυχή του νοικοκυριού και είναι υπεύθυνες για την καθαριότητα αλλά και την καλή λειτουργία των δωματίων. Είναι επίσης υπεύθυνες, για την δημιουργία των αυθεντικών σπιτικών γεύσεων και την ετοιμασία του ξεχωριστού παραδοσιακού Ελληνικού πρωινού που σερβίρεται στο ξενοδοχείο.

Καλλιτέχνες και διακόσμηση

Καλλιτέχνες διαφόρων σχολών αποτυπώνουν έργα σε σημεία του ξενοδοχείου, με σκοπό την αισθητική ανάδειξη του χώρου. Αυτή η καλλιτεχνική έκφραση συμβάλλει σημαντικά στην καλαίσθητη διακόσμηση του Bella Vista hotel & studios δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικό Ήθος

Το ξενοδοχείο Bella Vista hotel, εταιρία Ιωάννης Πουλής ΑΕ, ακολουθεί τις αρχές της ηθικής επαγγελματικής συμπεριφοράς. Η επιχείρηση λειτουργεί με σεβασμό στα συναισθήματα των ατόμων του άμμεσου και έμμεσου περιβάλοντος και του τρόπου ζωής των κατοίκων. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε και αναπτύξουμε βιώσιμη χρηματοοικονομική απόδοση της επένδυσης με θεμιτά μέσα, συμβάλλοντας στην οικονομική και γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής.